PERKHIDMATAN


- SEWA RUMAH
- PENJUALAN/PEMBELIAN RUMAH
- LOAN/PINJAMAN BANK RUMAH
- PEMILIKKAN RUMAH (TUKAR NAMA)

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, sila hubungi --- 0127539866

atau email --- sheiyla90@gmail.com

Sila Follow Blog Saya Untuk Mengetahui PerkembanganTerkini Tentang Sewa Beli Rumah. Terima Kasih.

PENYEWA :-)

FORM - SEWA/JUAL/BELI RUMAH

Name:
Email Address:
phone no
TAJUK cth(rumah untuk sewa di skudai)
house description/ butiran rumah
harga sewa ataw jual?

This form powered by Freedback

Wednesday, September 19, 2012

BAGAIMANA NAK TAMBAH BERAT BADAN DENGAN HERBALIFE?Berikut adalah beberapa cara yang sihat untuk MENINGKATKAN berat badan apabila anda kekurangan berat badan:


  1. MAKAN LEBIH KERAP. Apabila anda kekurangan berat badan, anda mungkin merasa cepat kenyang. Makan 5-6  hidangan kecil sepanjang hari dan BUKANNYA makan 2-3 kali makanan yang banyak.
  2. PILIH YANG KAYA NUTRIEN. Pilih makanan seperti roti gandum, pasta dan bijirin, buah-buahan dan sayur-sayuran, produk tenusu rendah lemak, sumber protein tanpa lemak dan kacang dan benih.
  3. CUBA SMOOTHIE & SHAKE. Jangan minum soda, kopi dan minuman lain dengan beberapa kalori dan nilai pemakanan yang sedikit. Sebaliknya, minum atau smoothie sihat yang diperbuat dengan susu rendah lemak dan jus segar. GANTIKAN dengan minum HERBALIFE sama ada 30 minit sebelum atau selepas makan, untuk mengelakkan menjadi senak  sebelum anda minum HERBALIFE .
  4. MAKAN MAKANAN RINGAN YANG TINGGI KALORI. Snek pada kacang, mentega kacang, keju, buah-buahan kering dan avokado. Makan snek sebelum tidur, seperti mentega kacang dan jeli sandwich atau sandwich balut dengan alpukat, hirisan sayur-sayuran, dan daging tanpa lemak atau keju.
  5. BERSENAM. Senaman, terutama jogging, skipping, angkat berat boleh membantu anda mendapatkan berat badan dengan membina otot anda. Senaman juga boleh merangsang selera makan anda


*program diet Herbalife for weight gain*

"JIKA ANDA INGIN TAMBAH BERAT SECARA SIHAT, INI ANTARA PRODUK YANG ANDA WAJIB MILIKI"


Penting! Kalori yang kita ambil sehari mestilah lebih banyak dari kalori yang badan kita bakar! Dengan menambah shake Herbalife selepas ambil breakfast, lunch, dan dinner, kalori makanan yang kita makan akan bertambah lebih dari kalori yang biasa dibakar oleh badan kita. Yang penting, mesti makan berterusan, sekurang2nya 3 bulan dan ke atas. InsyaAllah, anda akan capai ideal weight anda.

0 comments: