PERKHIDMATAN


- SEWA RUMAH
- PENJUALAN/PEMBELIAN RUMAH
- LOAN/PINJAMAN BANK RUMAH
- PEMILIKKAN RUMAH (TUKAR NAMA)

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, sila hubungi --- 0179948771

atau email --- sheiyla90@gmail.com

Sila Follow Blog Saya Untuk Mengetahui PerkembanganTerkini Tentang Sewa Beli Rumah. Terima Kasih.

PENYEWA :-)

FORM - SEWA/JUAL/BELI RUMAH

Name:
Email Address:
phone no
TAJUK cth(rumah untuk sewa di skudai)
house description/ butiran rumah
harga sewa ataw jual?

This form powered by Freedback

Thursday, August 18, 2011

rumah sewa di pasir gudang jb



teres 1 tingkat di taman kota masai.
jln jambu.sewa rm450.

teres 1 tingkat di taman nusa damai.
rm500 jalan sejahtera.

teres 2 tingkat di taman scientex pasir gudang.
sewa rm450

29 comments:

agent hartanah said...

tglkn komen law nk blajar...
blh je share ilmu

Anonymous said...

bole hubungi saya di 017-7148119? (aida). Saya sedang mencari rumah sewa di pasir gudang.

haha said...

rumah kat taman cahaya masai ada tak?

Nurul Aini Mohamed said...

macam mana nak call..berminat nak sewa rumah di jalan sejahtera 0177642094-aini

tQ

Anonymous said...

Salam sy mencari rumah sewa di area permas jaya atau yg berhampiran dgn nya.kadar sewa rm400-450.urgent.berkeluarga.

Anonymous said...

Boleh hubungi sy 0167337705 hadi.memerlukan rumah sewa sekitar permas jaya.sudah berkeluarga.kemasukan bulan 10 2012.

Anonymous said...

Rumah yang dekat scientex tu da ader org sewa? dekat jalan aper ek?

Anonymous said...

rumah di kota masai dah ada orang ke ? nak rumah area kota masai dengan segera !

Noor Maizatul Atiqah Khalid said...

ada lagi x rumah area scientex atau kota masai?kalo ada hubungi saya...0137477709-tiqah-

Anonymous said...

ade lg x rumah untuk disewa di kota masai..bleh contact saya 011-19675879 ain.

salihin knoww said...

saya sendang mencari rumah sewa dikawasan masai, bajet below rm700. practical student. urgent. kemasukan januari 2013. mohon bantuan. call 017-5958185

Anonymous said...

Saya mencari rumah sewa sekitar taman pasir putih, taman kota masai, atau taman tg puteri.. Kemasukan bulan 1 ni. Urgent contact 0177016946 azlan

Anonymous said...

saya mncari rumah sewa sekitar taman scintex pasir gudang.kalau boleh secepat yang mungkin.cll 0127051580.

liza said...

Salam. Sy berminat nk sewa di tmn nusa damai yg rm500 sebln tu. Blh hubungi sy x at 0176038208 (liza). Thank u.

minyakmahkotadewa said...

salam,ade lagi x rumah sewa taman scientex tu,rm450...plz call sy 0132224361...

Anonymous said...

salam,saya nak tanye..rumah di taman scientex masih kosong lg ker? boleh hubungi saya ( 017 9084814-nazmi )

nurul ashiqin Zainal said...

Saya mencari rumah sewa di pasir gudang dengan segera..kemasukan 1/2/2013..hubungi saya 0178705389 shiqin..family....

nurul ashiqin Zainal said...

Saya mencari rumah sewa di pasir gudang...kemasukan 1/2/2013..hubungi saya shiqin 0178705389...familly....

nurul ashiqin Zainal said...

Saya mencari rumah sewa di pasir gudang...kemasukan 1/2/2013...hubungi saya iwan 0127692114 atau amalina 0133882887.familly....

zetty said...

salam..saya sedang mencari rumah sewa di sekitar pasir gudang..kemasukan mac 2013. prefer rumah teres. boleh hubungi saya 0125094711 (zetty) atau 0178438064 (zali)

Kesihatan+Kemewahan said...

Ada lagi ke kat area Tmn Scientex..nak urgent kmsukan akhir April nie...SMS 0127422268 Ariff

Anonymous said...

Urgent nk sewa disekitar tmn scientex.. Kemasukan hujung april.. Minta kol sy aisyah 017-6338550..

Anonymous said...

Saya mencari housemate wanita bujang dlm lgkungan umur 20an, blm bkhwin, ade trnsport, blh btolak ansur & tdk tlalu sosial.. :-) rumah di pasir gudang, berminat sila dail 0197911676 yasmin hani..

wan said...

ade lagi x rumah sewa yg available boss??

fiza said...

saya mencari rumah sewa di kawasan tanjung puteri..bawah 500..kalau ada bole call saye 0176864558

Muhamad Redzuan said...

As Salam..saya mencari rumah sewa dlm kawasan pasir gudang utk praktikal..boleh tak hubungi saya 0137282931..masih pelajar lagi mohon tuan beri maklum balas secepat yg mungkin

Anonymous said...

ada lagi tak rumah sewa to...berminat tolong call 0127805119(aza)

Anonymous said...

salam...sy mencari mana2 rumah flat 2bilik di pasir gudang (tmn air biru,tmn cendana) untuk disewa dlm harga (200-250) , sgt2 memerlukan dgn segera ... atau bolh hbungi sy 0137700072 , thanks
09/02/14
09:06pm

akai lina said...

Saya mencari rumah sewa area scientex..klau ada bole hubungi 0179189786