PERKHIDMATAN


- SEWA RUMAH
- PENJUALAN/PEMBELIAN RUMAH
- LOAN/PINJAMAN BANK RUMAH
- PEMILIKKAN RUMAH (TUKAR NAMA)

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, sila hubungi --- 0127539866

atau email --- sheiyla90@gmail.com

Sila Follow Blog Saya Untuk Mengetahui PerkembanganTerkini Tentang Sewa Beli Rumah. Terima Kasih.

PENYEWA :-)

FORM - SEWA/JUAL/BELI RUMAH

Name:
Email Address:
phone no
TAJUK cth(rumah untuk sewa di skudai)
house description/ butiran rumah
harga sewa ataw jual?

This form powered by Freedback

Thursday, July 28, 2011

teres dua tingkat di pasir gudang




rumah untuk disewa.
teres 2 tingkat.
rumah mozek penuh 1 rumah,sampai blik kecil pun ada mozek.
toilet tingkat atas jamban jenis duduk.
toilet bawah kener cangkung la...
kawasan sangat hampir dengan kemudahan seperti kedai,petronas, bustop dan sekolah rendah, menengah dan agama.
sng kater kentut kt umma pown, bau angin sampai dekat kemudahan di atas nie.
rumah skrg da kosg.penyewa br keluar.
jika nak, hubungi saya.
jgn malu2 la.cal aja, law x angkt msg2 la. maybe dlm blik termenung.ha3x...

5 comments:

aien said...

Salam..sy nak tnya rumah sewa nie kosong la x??..sbb sy sdg m'cari rumah sewa dan sewa bulanan'y boleh d'bincang..boleh bg no tel x,utk sy tel @ msj,plz...wasalam

Anonymous said...

Dah ada orang ke rumah ni ? kalau takde call sy 013 36794603

Anonymous said...

salam.rumah ny kosong lagi tak? klau masih kosong tlong call@msg saya. 01112751371

Anonymous said...

salam..rumah ni dh ade yg sewa blm ye?sewa sebulan brp?sy tgh cri umah sewa ni ASAP..please reply me 0142741852...TQ

Anonymous said...

saya mencari rumah sewa area taman scientex yang berdekatan politeknik