PERKHIDMATAN


- SEWA RUMAH
- PENJUALAN/PEMBELIAN RUMAH
- LOAN/PINJAMAN BANK RUMAH
- PEMILIKKAN RUMAH (TUKAR NAMA)

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, sila hubungi --- 0179948771

atau email --- sheiyla90@gmail.com

Sila Follow Blog Saya Untuk Mengetahui PerkembanganTerkini Tentang Sewa Beli Rumah. Terima Kasih.

PENYEWA :-)

FORM - SEWA/JUAL/BELI RUMAH

Name:
Email Address:
phone no
TAJUK cth(rumah untuk sewa di skudai)
house description/ butiran rumah
harga sewa ataw jual?

This form powered by Freedback

Sunday, April 24, 2011

beli rumah tanpa slip gaji

kepada sesiapa yg xda slip gaji,tp nk beli rumah boleh hubungi saya...sekitar johor saja...
jika nk bertanya tentang loan rumah ataw cara beli rumah ataw apa2 mushkil tentang flow beli rumah boleh komen

7 comments:

kakLeen said...

ni tolong kawan2 e?ke kene bg deposit? =)

shewan said...

xder deposit la kak lin.yg pntg bli umma dgn kami

Anonymous said...

saya nk beli rumah tp x jelas ttg flow..cmne eh?

shewan said...

salam.nak tahu flow beli rumah yer?muler awk kener cri rumah tue la, than da ade, awk bincg dgn owner.harga, n check rumah tue, jgn lupa minx n bgtahuowner repair ape yg kurang tentang rumah tue, than, awk sediakan copy ic, payslip, kwsp n bank statement, comfirm lettter dr tmpt keje.lpas 2 minx ic owner, copy geran n bil api air.bwk pergi loan dkt bank.kalu ade org knal, market rumah boleh markup.lpas da buat loan, da lulus br hire lawyer.

buatduitdirumah said...

nak tnya tntng beli umah tanpa slip gaji tu...camne urusan?? urgent..

agent hartanah said...

call saya 0127311201 utk kite jumpe dan terangkn

AfizNor said...

Salam, Saya dah lama keja kat badan berkanun, tapi awal tahun ni gaji stop sbb saya gi oversea beberapa bulan. Sekarang nak beli rumah, tapi slip gaji tak cukup 3 bulan, boleh tolong tak macam mana nak buat?